Администратор Велин Отговорено 28 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2012 облъчвател с добра изолация между двете поляризации става и за едното и за другото Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 28 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2012 Рокет диша не е ли точно такъв тип антена за "N" стандарт ? Въпроса беше за самостоятелен облъчвател, но както и да е. Оказа се че не съм бил наясно, в БГ се произвеждали облъчватели с повишена изолация между поляризациите (доста по висока сравнение със стандартните двойни облъчватели) Преди време имаше из форума една тема за копиран облъчвател на рокет диш, но май се е затрила иначе бих се пробвал да го измайсторя. …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 28 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2012 антени дот нет работят 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Intel Отговорено 28 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2012 Миле за този с SMA конектори и диаметър 42мм ли става дума? Питам, че ми предстои да правя линк с 2-ни облъчватели с R52hN пък нямам все още облъчватели. Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 28 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2012 антени дот нет да ама неме кефят как работят нещо на 5600 са наи добре другите канали не работят добре има и друг вариант 50 см 2x2 антена без радома 160 лева с ддс 26dbi в бг Specification Frequence 5400 - 5900 MHz Dimension průměr paraboly 500 mm Mounting kit Na stožár, elevation +*-20° Gain 26 (+-1) dBi Polarization duální (H a V) SWR <1,4 Max. power 10 W Radiating angle - H 7° Radiating angle - V 7° Type of connector 2 x N female Impedance 50 Ohm Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване