Jump to content

UBIQUITI SR71E-PCI Express

jack82

Recommended Posts

• Администратор

облъчвател с добра изолация между двете поляризации става и за едното и за другото

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рокет диша не е ли точно такъв тип антена за "N" стандарт ?

Въпроса беше за самостоятелен облъчвател, но както и да е.

Оказа се че не съм бил наясно, в БГ се произвеждали облъчватели с повишена изолация между поляризациите (доста по висока сравнение със стандартните двойни облъчватели)

Преди време имаше из форума една тема за копиран облъчвател на рокет диш, но май се е затрила иначе бих се пробвал да го измайсторя.

…Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миле за този с SMA конектори и диаметър 42мм ли става дума? Питам, че ми предстои да правя линк с 2-ни облъчватели с R52hN пък нямам все още облъчватели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

антени дот нет да ама неме кефят как работят нещо на 5600 са наи добре другите канали не работят добре има и друг вариант 50 см 2x2 антена без радома 160 лева с ддс 26dbi в бг

Specification

Frequence 5400 - 5900 MHz Dimension průměr paraboly 500 mm Mounting kit Na stožár, elevation +*-20° Gain 26 (+-1) dBi Polarization duální (H a V) SWR <1,4 Max. power 10 W Radiating angle - HRadiating angle - VType of connector 2 x N female Impedance 50 Ohm

post-686-0-59391200-1338212985_thumb.jpg

Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• No registered users viewing this page.
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.