jack82 Публикувано 27 Март, 2012 Доклад Сподели Публикувано 27 Март, 2012 имали някой изграден линк с такава карта и как се държи на около 20 км Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alphalink Отговорено 26 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 26 Май, 2012 имали някой изграден линк с такава карта и как се държи на около 20 км Здрасти.имам 1 брой наличен SR71E-PCI Express ако те интересува пиши на лични. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
V_L@N Отговорено 26 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 26 Май, 2012 На 9 км имам с рокетдиш антени 100мб фул, предполагам на 20км с 90см антени и двуполярни облъчватели ще стане работата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 26 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Май, 2012 картите ги имаме вече понеделник порачвам итх дъната антените са сложени 110см и вторник ако не вали линка ще грейне Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 26 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Май, 2012 картите ги имаме вече понеделник порачвам итх дъната антените са сложени 110см и вторник ако не вали линка ще грейне Каква ос ще слагаш на итх-то,и на кой модел се спряхте ? Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 26 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 26 Май, 2012 ще слагаме микротик 5.x това е дъното http://www.itx.bg/bg/mini-itx-motherboards/onboard-cpu-mini-itx-motherboards/intel-d525mw-bulk-package-mini-itx.html Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 27 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Май, 2012 На тия им мина времето. Нещо от сорта на D2500CC / DN2800MT нямаше ли да е по добре ( двойно ) ? X86 има някой лимитаций,да се надяваме че знаете какво правите Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 27 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Май, 2012 (Редактирано) имам познат с такова дано и карти работещ линк просто е приказка и нв2 то си работи без проблем за това избрах по стария модел викам си да заложим на сигорно Редактирано 27 Май, 2012 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 27 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Май, 2012 (Редактирано) Ама мого правилно сте решили,логиката е желязна Познатия да не е този с линка Каварна - Петрич Редактирано 27 Май, 2012 от kokaracha Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 27 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Май, 2012 На 9 км имам с рокетдиш антени 100мб фул, предполагам на 20км с 90см антени и двуполярни облъчватели ще стане работата Доста зор ще види на 20 Км. със стерео облъчватели да прекара толкова трафик …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 27 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Май, 2012 линка сега е направен с рокети и си прави 98 мб торент или 98/80 удп на боот на 50 мс за това че недеи гадаете какво ще стане рокетите се виждат на -58 на 24 дб повер а като повера е на мах е на -52 за това че с микротик трябва да се докарат 200+ мб Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 28 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2012 (Редактирано) Двойните облъчватели са почти трагедия на повече от 7-8 км., правени са опити с микротик и резулатите са плачевни, да двоен облъвател работи добре с рокет, но май само с него линка сега е направен с рокети и си прави 98 мб торент или 98/80 удп на боот на 50 мс за това че недеи гадаете какво ще стане рокетите се виждат на -58 на 24 дб повер а като повера е на мах е на -52 за това че с микротик трябва да се докарат 200+ мб -58dbm сигнал е малко в червената зона, 24db (POWER) + 30dbi на антената става малко множко. В крайна сметка всеки сам решава колко пари и време да строши. Редактирано 28 Май, 2012 от RudY-ElectriC …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 28 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2012 не е така и на 11 км имаме с микротик и си кара 200++ а сам виждал и на 50 км с двуполярни за това RudY-ElectriC нещо се баркаш да ти обесня има два модела облачватели едните са за бондинг на А ст другите за за Н ст за това като правите опити внимаваите с какви облачвателиги правите Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 28 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2012 не е така и на 11 км имаме с микротик и си кара 200++ а сам виждал и на 50 км с двуполярни за това RudY-ElectriC нещо се баркаш да ти обесня има два модела облачватели едните са за бондинг на А ст другите за за Н ст за това като правите опити внимаваите с какви облачвателиги правите Искам само да ми посочиш модел на двоен облъчвател за Н и за А стндарт който се продават по магазините, примерно от нашите родни производители или търговци на облъчватели. …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 28 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2012 Рокет диша не е ли точно такъв тип антена за "N" стандарт ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване