stereofx Публикувано 23 Март, 2012 Доклад Сподели Публикувано 23 Март, 2012 Привет, Ето че най-накрая и аз се осмелих и си направих акаунт в този култов форум и първата ми тема започва с питане.. Не намерих нищо за този производител във форума и ми е интерено дали са добри като цяло, някой има ли опит с подобни антени? Интересното е, че на официялния сайт не успях д анамеря точно тази антена. Предварително благодаря и желая хубав уикенд! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 23 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2012 Чувал съм за тия антени но само толкова, доколкото знам не са разпространени много из европа. Интересно ми е ти как се сдоби с екземпляр от тая марка …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stereofx Отговорено 23 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2012 Мерси за отговора! Стар екземпляр. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 24 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2012 (Редактирано) Може да погледнеш тук има доста инфо Имаше тема точно за тая антена, но отдавна не съм се ровил там Редактирано 24 Март, 2012 от RudY-ElectriC …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stereofx Отговорено 25 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Март, 2012 Мерси много, ще играе Google Translator. Скоро ще се сдобия с 4х такива - чисто нови, 3 ще продам, една ще оставя за мен. Не знам колко пари да им искам, за да не ме линчуват тук Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 25 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 25 Март, 2012 На тия снимки който е запоявал е бил доста бос. Иначе имаш ли наблюдения от ШШуменските антени за да ги съпоставиш ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stereofx Отговорено 25 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Март, 2012 Дай един линк да ги видя шуменските антени . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 25 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 25 Март, 2012 http://www.vesuviustreamline.com/ и гледаш grid моделите. Ама при мен нещо не се отваря коректно сайта в момента. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване