master Публикувано 22 Март, 2012 Доклад Сподели Публикувано 22 Март, 2012 (Редактирано) Става въпрос за поредния сайт за "запознанства" или по скоро печалба за сметка на наивниците. http://sexinbulgaria.net/ - пълно е с фалшиви профили, само на мен са ми известни до момента 19профила на който хората изобщо и нямаха идея, че са им свалени снимките я от FB я от някой друго място и са им направени профили. То и като се загледа човек в описанието на профилите се виждат много прилики на коренно различни хора. Освен това тия 5лева който ги вземат за регистрация са меко казано обир. Редактирано 22 Март, 2012 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zahranvane.com Отговорено 22 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2012 На мен ми излизат само жени, което означава, че търсят наивни мъже. www.zahranvane.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 22 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2012 Логично е тъй като мъжете сме по склони да си плащаме за такива работи. На ден по 3-4 ма да хване по 5лева само да се тегистрира и после още поне толкова за вип и някой пишлеме ще си е изкарало паричките за цигарки и кафета. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване