dtmf Публикувано 18 Март, 2012 Доклад Сподели Публикувано 18 Март, 2012 Кутия от устройство Rayhem , вътрешния обем е приблизително колкото да събере устройство TP-LINK 5210. Затваря се с уплътнен пластмасов капак с 5-6 болта, като следва още една затворена секция в която да се съберат кабели и подобни( не толкова херметична). Предвидена е за монтаж на стена или друго. Обявата важи няколко дена, после я изхвърлям. bg007@dir.bg, около Бургас. Изпращам с еконт за сметка на получателя. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
B13Bs Отговорено 18 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Март, 2012 кажи и цена де Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dabadaba Отговорено 18 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Март, 2012 кажи и цена де Каква цена да ти каже, като я подарява? Ако я искаш, ще ти струва колкото е доставката. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
B13Bs Отговорено 18 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Март, 2012 извинявам се не обърнах внимание Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts