unset Публикувано 12 Март, 2012 Доклад Сподели Публикувано 12 Март, 2012 Има ли представа някой как се пуска GVRP то на този switch да работи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 29 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2012 На кой switch ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 31 Март, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2012 пример за неправилно написана тема , нито заглавие като хората да напишеш нито да развиеш питане подобаващо , относно този суич ползвам 2-3 такива през единия даже в момента вървят 400мбит нетец и 100мбит мултикаст Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
unset Отговорено 31 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2012 Направил съм тема (ВИЖТЕ ИМЕТО НА ТЕМАТА) за един switch и исках информация за него. Май е лошо, че попитах. TP-LINK TL-SG3109 Питах за GVRP. Не очаквам героизми само малко инфо ако някой има. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 1 Април, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 Не се заяждам но никъде в заглавието не е ясно какво искаш , продаваш ли купуваш ли или друг проблем , просто трябва да си по коректен. Аз нямам проблем ако не ти отговарят на темата. п.с. като модератор ми се налага да преглеждам почти всички теми и това за героизма не ти помага, малкото инфо както писа понякога си е за чист героизъм. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване