Mupo neTkoB Публикувано 9 Март, 2012 Доклад Сподели Публикувано 9 Март, 2012 Кой доставчик ще ми препоръчате във Варна, ЗПЗ ул. Перла 10. трябва ми за 2-ри доставчик. основния е Интербилд, имам и Бтк което искам да спра. за целта ми трябва бекъп доставчик. Пробвах Спектърнет но нямат покритие Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 9 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 9 Март, 2012 - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 9 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 9 Март, 2012 Какво търсиш като услуга в смисъл с какви параметри ? Мога да ти предложа P2P Wireless от наш технически център. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 9 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 9 Март, 2012 Това под ТМТ то ли е? Колко мегабита Up/Dw ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 10 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2012 (Редактирано) точно в сградата на ТМТ - Аутоплюс склада. не съм мислил за скорости. просто искам 1 реално статично ип и да не спира! често да си кажа на бтк адсл-чето като го направих бридж и не е спирало от бая време. трябва ми за бекъп с добра бг свързаност Semoff не че го отхвърлям като вариант, но имам сякаш предпочитание да идва "По Жицата" предимно ме интересува ъплоад скоростта да се достига нормално (тази за която се договорим) Редактирано 10 Март, 2012 от Mupo neTkoB Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 19 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Март, 2012 издирва се все още. Колега Semoff, пиши ми все пак какво можеш да предложиш до тази сграда Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 20 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 20 Март, 2012 Писах ти на скайпа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 19 Юни, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Юни, 2012 някой по кабел да знаете да има в района? Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване