syscom Публикувано 3 Март, 2012 Доклад Сподели Публикувано 3 Март, 2012 (Редактирано) От къде мога да си купя нет в Слънчев бряг около какао? Редактирано 3 Март, 2012 от syscom Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dtmf Отговорено 3 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 3 Март, 2012 Примерно безжично от несебар.нет, гледам и някакви dygsys мрежи също продават. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 4 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Март, 2012 По конкретно има ли доставчик - примерно около 30 мб сваляне без ограничение в конекциите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Elagabalus Отговорено 4 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 4 Март, 2012 Несебър Нет, 0554 44060 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
epox_ Отговорено 30 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2013 Здравейте ,трябва ми интернет за хот спот и интернет зала в слънчев бряг ,хотелите се намират единият в квартал запад а другия зад хотел marvel на горния край на Сл. Бряг . В момента имам нет на близоо които е 36мб/с но няма да ми стигне за хот спота .Несебар нет ми поискаха много висока цена а dygsys мрежи нямат достъп там ,ако знаете за друг доставчик ще ви бъда много благодарен ако споделите .Благодаря предварително . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 30 Април, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2013 Здравейте ,трябва ми интернет за хот спот и интернет зала в слънчев бряг ,хотелите се намират единият в квартал запад а другия зад хотел marvel на горния край на Сл. Бряг . В момента имам нет на близоо които е 36мб/с но няма да ми стигне за хот спота .Несебар нет ми поискаха много висока цена а dygsys мрежи нямат достъп там ,ако знаете за друг доставчик ще ви бъда много благодарен ако споделите .Благодаря предварително . Пробвай при Близу. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 1 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 1 Май, 2013 Слънчев бряг мога да ти докарам и 100мбит до всяка точка но няма никак евтино да ти излезе. а това което се предлага там е пълен ташак Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
epox_ Отговорено 1 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 1 Май, 2013 Да, несебър нет ми предложиха оптика но ми е доста скъпо за това търся други варианти .Каква е цената при теб ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 1 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 1 Май, 2013 Имаш Лично Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване