novak2 Публикувано 19 Декември, 2008 Доклад Сподели Публикувано 19 Декември, 2008 Здравейте, малко встрани от микротик е, но имам следния проблем - трябва да се "прекара" на 1,5-2км телефонна линия, която за съжаление не става с кабел. Някой да знае подобна система с радио. Телефонната линия е с импулсно набиране. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 19 Декември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 19 Декември, 2008 С някои от линксисите пап нещо си може да работят две едно към друго през сип без централа. останалото е wireless Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 19 Декември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 19 Декември, 2008 Поразрови се за радио - телефони Сенао,Вояджар,Харвест,Имаше и един модел на панасоник(900Мхз).Който ти гарантирам, че ще имаш на доста повече разстояние сигнал!С едно сенао навремето + стъпалото му на 37Км!Ако не беше то тогава щяхме да се прибираме пеша..Щото тогава гсмите нямаха почти никакво покритие..Имаше и едни китайски Ягуар който още работят на 5КМ с насочени антени, а съм ги монтирал преди 6-7години. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lacho Отговорено 19 Декември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 19 Декември, 2008 Аз имам едно сенао което е на 20 км по книги, но уви хвърля доста повече. Другия вариант е SIP + VoIP и wiriless Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
novak2 Отговорено 20 Декември, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Декември, 2008 Да, знам че има телефони с голям обхват. Проблема е, че на клиента му трябва стандартен изход за телефон. Търси радиоудължител само да прехвърли тези 1,5-2 км разстояние. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 20 Декември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 20 Декември, 2008 Еми тогава както ти каза колегата "Другия вариант е SIP + VoIP и wiriless" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване