chippen Отговорено 13 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2012 Супер значи ще го взема този Мерси на всички !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chippen Отговорено 14 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2012 (Редактирано) Здравейте интересува ме един бърз въпрос , Предлагат ми 741 тп линк но със версия Firmware ver.:2.4 , мога ли да сложа на нея последната 4.2 или не защото разглеждам в сайта и мисля че за всеки модел рутер има най последна версия , като това но този е 2.4 Редактирано 14 Февруари, 2012 от chippen Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 14 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2012 За всяка хардуерна версия си има отделен фирмуер. Ако пробваш - би трябвало да не ти позволи. В най-лошия случай ще спре да работи поради несъотвествие софтуер/хардуер. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chippen Отговорено 14 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2012 (Редактирано) За всяка хардуерна версия си има отделен фирмуер. Ако пробваш - би трябвало да не ти позволи. В най-лошия случай ще спре да работи поради несъотвествие софтуер/хардуер. и в крайна сметка означава че този от 2.4 не мога да го направя на 4.2 , а на последната им версия която както видях в сайта е от Published Date12/16/2011 , има ли смисъл също от това dd wrt чак толкова да се занимавам с един рутер , връзката ми е 35 мб /с тогава какъв съвет ще ми дадете да взема за 33 лева също нов само че 740 както разбрахме няма разлика де , със 4.2 или този за 25 , 741 със 2.4 фирм също нов Редактирано 14 Февруари, 2012 от chippen Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 14 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2012 (Редактирано) Някъде в нета пише какъв точно хардуер има вътре. Всеки си има предпочитания. За теб едва ли има значение, вземи по-близкия. Или този който евентуално се поддържа от OpenWRT/DD-WRT. P.S. картинката е от модел с G стандарт но въпроса ти е за моделите с N стандарт доколкто разбирам. На теб ти трябва N. Редактирано 14 Февруари, 2012 от NetworkPro - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 14 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2012 (Редактирано) Здравейте интересува ме един бърз въпрос , Предлагат ми 741 тп линк но със версия Firmware ver.:2.4 , мога ли да сложа на нея последната 4.2 или не защото разглеждам в сайта и мисля че за всеки модел рутер има най последна версия , като това но този е 2.4 Този рутер няма Н стандарт! Не можеш да прекараш скоростите които искаш! Не бъркай хардуерната версия на рутера със софтуерната. Гледай да е това модела TL-WR741N Редактирано 14 Февруари, 2012 от Tsunami Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chippen Отговорено 14 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2012 Този рутер няма Н стандарт! Не можеш да прекараш скоростите които искаш! Не бъркай хардуерната версия на рутера със софтуерната. Гледай да е това модела TL-WR741N Аз виждам че рутера е различен модел от другите който казвам , Картинката я сложих просто за да се види версията това ми беше умисъла ако ме разбираш , Дали може на рутер с 2.3 версия да се качи най новата на 4.2 това имах на предвид , Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 14 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2012 Аз виждам че рутера е различен модел от другите който казвам , Картинката я сложих просто за да се види версията това ми беше умисъла ако ме разбираш , Дали може на рутер с 2.3 версия да се качи най новата на 4.2 това имах на предвид , НЕ може. TL-WR741N е по-скъп от TL-WR740N. Цената и версията която си дал ме навежда на мисълта че няма Н стандарт (TL-WR741). Ако си сигурен че рутера е TL-WR741N не се чуди а направо го вземай за 20лв. Пак ще си качиш най новия софтуер но за версия 2. Това не означава че ще работи лошо. В твоя случай няма разлика. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chippen Отговорено 14 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2012 (Редактирано) Това имах предвид иначе да цената е такава за рутера със найлоните е и дали си заслужава да се занимавам или да вземам за 33 лв. 740 със версия 4.2 или аз 25 не 20 защото има пътни 741 със версия 2.4 Това е снимка на кутията която е обаче на 740 Казаха ми че го поддържа а и няма как да е 741 и да го няма в крайна сметка нали Редактирано 14 Февруари, 2012 от chippen Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване