smacker Публикувано 12 Февруари, 2012 Доклад Сподели Публикувано 12 Февруари, 2012 Тоя път изглежда да е по-сериозно. Свалих си сесиите към тях да не прекъсва постоянно ---- ама техните juniper-и i ASR-и май не разбират какво е станало. Пак си ми върви трафик през тях. Спрях порта ... изчезнаха сумати сайтове. У/О/ПОЗА-сраха се яко. Уте пак няма да работят банки, пос терминали и така нататък. АДСЛ-и едва ли има. Дано поне мобилните на частни клиенти не спрат, като миналият път. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 12 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2012 ти нали се кълнеше у тех като майка у кьорав син Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 12 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2012 Гледам ги яко опъват оптики и явно нещо не могат да правят без да развалят Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 12 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2012 хехе обърках се... Бамбо вчера се бяхме заговорили за бтк Както и да е. Веселбата при тях явно не спира тия дни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
smacker Отговорено 12 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2012 (Редактирано) На 12.02.2012 г. at 19:50, Mile написа: ти нали се кълнеше у тех като майка у кьорав син Aaa... Mile, не се кълна у никой доставчик. Камоли у Виваком! Мога да кажа, че са добри като услуг и с добри цени. Досега прекъсване от скъсана тяхна оптика немам. Обаче от конфигурационни проблем ...... често се случва. За поддръжката им (особено ВИП Хелпдеска) - не искам да коментирам. Но пък се е случвало, пич от Алкател-Люсънт да ми се обади в 11 часа в петък да решаваме проблеми и да го отстрани бързичко. То нема такъв доставчик, дето да е к.ра до края и душата в рая. --- Заеби, тоя път и BGP-то немое ме оправи... Ония като не анонсират промените нагоре...... ужас. Редактирано 12 Февруари, 2012 от smacker Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 12 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2012 викаш утре да разнесем малко оферти по банките те пък едно дск им е останало деа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
smacker Отговорено 12 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2012 Лошото е, че все ги решават отгоре тия работи и все ги дават на по-големите доставчици. А все по-лошото е, че нещо са се нучили да еб.т гявола във въздуха. Вече трета заявка за банка имам за 60 кинта на месец оптика при това без инсталационна такса. Щели да подпишат договори за 3 години. Ако ще и за 10 да подпишат - да си гледат работата. Иначе договорите по кредити и депозити нещат да предоговарят. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване