jordan_ruse Публикувано 6 Февруари, 2012 Доклад Сподели Публикувано 6 Февруари, 2012 (Редактирано) Здравейте. Имам излишно импулсно захранване което прави 95волта от 220. около стотина вата е . Изработката е калпазанска, но е правено с качествени компоненти и при правилна експлоатация ще работи много. има защити на входа и на изхода + отложен старт при възстановяване за захранването напрежение. Захранването има монтиран приличен вентилатор и няма да има проблеми с температурите. импулсните захранвания са правени специално за него. тоест от един и същ човек. нямам представа кой е той . 20 бройки са !!! не знам колко вата са но АП едимакс 12 волтово работи нормално /тествано от мен/. Цената е 80 лв и е за комплект - 1 брой Централно захранване - 20 броя галванично разделени импулсни за контакти тел. 0884 16 24 94 снимки ще постна малко по късно !! п.п. причина за продажбата е че не опъвам трасета. ползвам 48волтови за 2-3 суйча максимум Редактирано 13 Февруари, 2012 от jordan_ruse Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 13 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2012 промоция !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lestat Отговорено 14 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2012 48 волови за 2-3 суича максимум? Че ти с такива по... 12-13 може да запалиш пре спокойно Кви са тея цифри... накара ме да се замисля тука Иначе в интерес на истината аз днес продадох 6 подобни трансфертера от тея на захранване.ком. Изключително добра изработка са според вижданията и изискванията ми. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts