jordan_ruse Публикувано 31 Януари, 2012 Доклад Сподели Публикувано 31 Януари, 2012 (Редактирано) Здравейте. имам няколко бройки от това чудо и ме интересуват спецификацийте им, защото са изгорели и да знам да се занимавам ли със съживяването им. Та на кратко : който си ги познае да свирка )) с монета за добиване на представа диода Редактирано 1 Февруари, 2012 от jordan_ruse Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 31 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2012 Какви са параметрите на входно / изходните кондезатори ? Не съм виждал такова дърво до сега. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 31 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2012 добавих снимки. под 100 волта е което е добре, но мен по ме интересува колко ампера може да осигури !! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 31 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2012 Ако тоя дросел там черния е в изходната верига повече от 1А не търси от това захранване. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 31 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2012 предполагам е пускало и 12волта освен тия за ПОЕ-то защото имаше завита букса за суйч !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 31 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2012 пробвай го на входа му закачи 220в и виж на изхода какво ще покаже Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 31 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2012 НИЩО )) както споменах имам 3 бройки който целите бяха в окиси и някакви гадости и не работят Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 31 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2012 Колега такова чудо съм виждал. Няма как да не го познае човек . Точен модел незнам но производителя е като този на захранванията в XCOM: http://www.xcombg.com/index.php?page=products&product_id=525 Изработката на платката като дизайн ме хвърли в ужас като го отворих но пък си работи доста стабилно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 31 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2012 (Редактирано) добавих снимки. под 100 волта е което е добре, но мен по ме интересува колко ампера може да осигури !! Дай снимка и от долната страна на платката. Колко ампера? - относително. По-скоро колко вата. С този траф мисля че ще хване от 50 до 100. Трудно е да се прецени на снимка. Ако тоя дросел там черния е в изходната верига повече от 1А не търси от това захранване. Дросела е на входа. Редактирано 31 Януари, 2012 от Tsunami Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 1 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2012 от долу е още по голямо тнтм )) * в първия пост ще добавя снимка !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 1 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2012 рязаното и мостовете с кабел са си "заводски" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 1 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2012 (Редактирано) Този траф 50-100W ?! Абсурд! Какви са чиповете, крайните транзистори, изправителния диод. Щом входните кондензатори са на 100V значи си закъснял да го включваш в контакта ( нова година мина ). A онези по горе "захранвания" няма да ги коментирам за да не обидя някой. Редактирано 1 Февруари, 2012 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 1 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2012 (Редактирано) ММММ да . Неща да гледам че немога спа спокойно . Производителя ако чете може да пооправи малко отстоянията първична вторична страна на платката да са поне 5.5мм(1200В) ... и то това е за FR4 . Иначе колега изходните кондери са тези на 100В. Сложени са точно до входа затова се бъркаш. Иначе черния дросел на изхода с тоя ток се е наситил и вероятно нищо не прави -->станал е проводник. Доколкото помня е реализирано с TOPswitch. Редактирано 1 Февруари, 2012 от bobo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 1 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2012 Иначе работи при нас година и отгоре без проблеми на едно село с 10 свинча . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 1 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2012 (Редактирано) Да на прав си, значи може и повече от 12 да вади. И най-вероятно се е водело "централно". Но просто не виждам голям смисъл от този малкия траф, а и топ -вете не носят особено на бой при мощности над 50W. Сега видях, че има и други снимки. Редактирано 1 Февруари, 2012 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване