MMC Публикувано 30 Януари, 2012 Доклад Сподели Публикувано 30 Януари, 2012 Имате ли отзиви за този тип рутер, някой работил ли е с такъв, или подобен. http://www.tp-link.c...l=TL-R488T#over Благодаря предварително за споделената информация. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 30 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2012 (Редактирано) Даташита с функциите кефи. Ако се чудиш дали да го купиш - провери дали можеш да го върнеш ако ти прави някакви проблеми от сорта - нестабилности, незасичане кога едната линия не баца, количество трафик което минава, докато теглят торенти маймуните сайтовете как се отварят и т.н. Аз тия чудеса ги постигам със сложна конфигураиця на MikroTik, мен това ме е държало всъщност като наемен мрежов администратор -фрийлансър. Още преди латвийците да внедрят PCC - аз бях измислил конфигурация с която правех стабилен балансинг въпреки проблема с Linux кърнъла дето флъшва рутинг таблицата на 10 минути. Тогава официалните WiKi статии на латвийците не включваха моите доработки. И QoS-а сам си правя и скриптовете за проверки линиите дали работят както трябва. За всичко това съм взимал от 30лв до 300 евро на клиенти от вероятно всеки български град и курорт и всяка държава по света която можеш да си представиш. И много често проектите гълтат цялото ми време. Така че щом този продукт го рекламират че може някои от тия неща само с активиране на опции по Web интерфейса - може би си заслужава АКО РАБОТИ както се очаква. Някой беше се отвратил от машинка като тази но не мога да нямеря поста му. Редактирано 30 Януари, 2012 от NetworkPro - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Януари, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2012 това е офис решение в реални условия не разчитай на него особено за сумиране на трафик Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MMC Отговорено 31 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2012 Аз съм работил с такова http://www.peplink.com/ но не съм особено впечатлен от него, винаги е имало някакви проблеми, докато работеше, за това търся нещо с което да го заместя. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 31 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2012 (Редактирано) Ако имаш малко познания с Микротик по-добре заложи на него, тези SOHO решения не са от най-добрите избори. Един добър вариант е да вземеш един "умен" switch да наредиш на X порта отделни VLAN-и (на всеки порт по линия), зад switch-а микротик, който да направи балансиране с PCC на база VLAN-ите, като ти утеснеят портовете - вземаш по-голям switch и т.н. Ето една подобна тема от форума: Информация на английски: http://forum.mikroti...php?f=3&t=32255 и http://wiki.mikrotik...wiki/Manual:PCC Редактирано 31 Януари, 2012 от Networker “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MMC Отговорено 1 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2012 благодаря за инфото! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 11 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2012 Не ти трябва пълно дърво е тоя r488t, все нещо нему е наред все капризничи,някой от функциите не работят, както казват другите заложи на микротик 1 …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване