Ситуацията е следната, TP Link WA 5210 в стаята ми работи , а когато монтирам устройството на терасата ( около 0 градуса целзии ) спира да работи след 10-20 минути. В режим AP се рестартира, а в другите режими губя и достъп до контрола на устройството по LAN и Wifi.
1. Пречи му ниската температура, не работи при около 0 градуса?
2.Проблем е удължения кабел от устройството до Poe power injectora, който е около 5 метра неекраниран. Може би трябваше да удължа не този кабел, а LAN кабела от power injectora до компютъра?
При тестовете в стаята ползвам LAN кабел около 1-2 метра.
Една ситуация: в стаята заработва на repeater,изкарвам го на терасата и работи няколко минути, след което ми изчезва достъпа до контрола на устройството, режима на repeater обаче продължава да работи.
Въпрос
dtmf
Ситуацията е следната, TP Link WA 5210 в стаята ми работи , а когато монтирам устройството на терасата ( около 0 градуса целзии ) спира да работи след 10-20 минути. В режим AP се рестартира, а в другите режими губя и достъп до контрола на устройството по LAN и Wifi.
1. Пречи му ниската температура, не работи при около 0 градуса?
2.Проблем е удължения кабел от устройството до Poe power injectora, който е около 5 метра неекраниран. Може би трябваше да удължа не този кабел, а LAN кабела от power injectora до компютъра?
При тестовете в стаята ползвам LAN кабел около 1-2 метра.
Една ситуация: в стаята заработва на repeater,изкарвам го на терасата и работи няколко минути, след което ми изчезва достъпа до контрола на устройството, режима на repeater обаче продължава да работи.
3.Пробутали са ми дефектно устройство?
Редактирано от dtmfАдрес на коментара
Сподели в други сайтове
12 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване