Stoiko Публикувано 16 Септември, 2008 Доклад Сподели Публикувано 16 Септември, 2008 Изпращам 100 пакета към едно PC с arping и получавам 170-180 Защо ? PC-то е зад NS5-ca . Две Ns5 -ци работят като Aces point WDS и съответно Station wds. Всичко вежду тях е нормално..сигнал, скорост и т.н. Но това а Arpinga ме озадачава ! www.ev-bg.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Септември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Септември, 2008 чупи и връща на парчета това шега и на мен ми е интересно защо Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoiko Отговорено 20 Септември, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Септември, 2008 Тея от ubunto не престават да ме изумяват. Та така едното радио бе в режем AP WDS а другото Station WDS. И то нали е блиско до акъла аз съм вкарал MAC-a на Station WDS устройството в WDS peers листата на AP WDS устройството....уж както мише по ръководствата за да се свързат отделните WDS устройства. Да ама не..така става яка боза. Махнах MAC-a на Station WDS-а от Peers листата и всичко заспа. Защо ? www.ev-bg.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marlow Отговорено 16 Октомври, 2008 Доклад Сподели Отговорено 16 Октомври, 2008 достатъчно е само да въведеш ssid-то на station wds-а и се закачат и аз го бях изял същия ... http://razhodka.com - Идеи за разходки и туризъм в България Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lorddredbg Отговорено 13 Ноември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 13 Ноември, 2008 защо wds те и като обикновени AP i station си работят NS5-тиците Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване