lannanetbg Публикувано 12 Януари, 2012 Доклад Сподели Публикувано 12 Януари, 2012 (Редактирано) Здравейте, започнахме да правим една мрежа преди половин година. но се отказваме, в следствие на което продавам цялото оборудване. За сега ще започна само с NanoStation-ите и няколко други неща: - Nanostation M5 (от новите с двата Лан-а), заедно със кутиите си и адаптера за захранване (пълен комплект) - над 30 бр. още в гаранция от магазина работили между 3 и 5 месеца. Цената разбирасе за втора употреба малко по евтини и по договаряне според желаната бройка (повече броя по ниска цена). Примерна снимка (макар че всички ги знаете) тук: pro-bg.com/product/Wi-Fi/Wi-Fi-Access-Point-UBIQUITI-NanoStation-M5-MIMO-2-x-IEEE-80211n-IEEE-80211n_43049.html - Nanostation 5 (с 1 Лан), заедно със кутиите си и адаптера за захранване (пълен комплект) - над 40 бр. още в гаранция от магазина и те също работили между 3 и 8 месеца. Цена за втора употреба по договаряне според желаната бройка (повече броя по ниска цена). - Резервни захранващи адаптери (чисто нови) с POE за NanoStation 24V/0,5A и 24V/1A - 18лв. и 22лв. Снимки: reloadbg.com/shop/product_info.php?products_id=339 - Switch 8 port ПРОМОЦИЯ от 16.90лв. на 10лв. - чисто нови 40 броя. Снимки: http://www.stantek.com/?i=28341 - Switch 9 port (1 кроснат) ПРОМОЦИЯ - 12лв. - чисто нови 20 броя. За София може на място да докарам, за страната куриер: Спиди, Еконт, Лео Експрес, Европа. За контакти: 0899179249, или на лично съобщение Редактирано 13 Януари, 2012 от lannanetbg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 12 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2012 сложи цена за нано м5 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 12 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2012 И аз имам интерес за цена и за двете Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gesha Отговорено 12 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2012 Да няма да е зле примерна цена ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterol Отговорено 13 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2012 за кво ги пускате тез обяви че продавате .нито на лични отговаряте нито по телефона.като продавате слагайте цени.таен търг ли обявявате не мога да разбера Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 13 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2012 за кво ги пускате тез обяви че продавате .нито на лични отговаряте нито по телефона.като продавате слагайте цени.таен търг ли обявявате не мога да разбера Уж има правила трия да има малко ред не може да го открием колегата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lannanetbg Отговорено 13 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2012 (Редактирано) Колеги, не съм отговарял, понеже не съм влизал във форума (не мога да стоя по цял ден на компютъра), цял ден бях на работа, вчера вечерта също. Отговорил съм на 16 човека до сега по телефона. Цената не съм я написал понеже при различните бройки правя отстъпки. За повече бройки по-ниска цена. Ориентировъчната цена е от 90 до 110лв., зависи кой колко броя иска. Всичко е със оригиналните си кутийки и адаптери. и Гаранция, както карта от магазина, така и от мен давам. Всичко съм купувал от Reload-bg.com за по 155-160лв. и ги давам за около 100 като са работили по няколко месеца само. Мисля че е добра цена за нова техника. п.п. Свалихме още 20 броя Нано 5 - прибавям ги към горните бройки. Моля за заявки на лично съобщение или на телефона. Ще гледам да отговоря на всеки в рамките на деня. Редактирано 13 Януари, 2012 от lannanetbg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 13 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2012 Нано 5 на каква цена са за единични бройки? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
topin Отговорено 11 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2012 Проявявам интерес, но не успях да видя телефон за контакти, мейл, или нещо друго.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 11 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2012 Мега некоректният колега, за тези устройства се разбираме още от преди да паднат големите снегове Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts