Nasko ot Plovdiv Публикувано 10 Януари, 2012 Доклад Сподели Публикувано 10 Януари, 2012 искам да добавя порт 8000 към 2.9.7 а не мога не знам защо е заключено някой може ли да помогне трябва ми за да осигуря канал към един DVR закачен на вътрешната мрежа, така че да се вижда отвън по всяко време -най-същественото е невидимо за очите- Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 10 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2012 провери в ip>Services дали нямаш добавен там порт 8000 за някоя услуга на самия микротик, и за това да не ти работи Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 NetworkPro Отговорено 10 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2012 Някаква грешка дава ли ти? Скрийншот на това което е "заключено" ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Nasko ot Plovdiv Отговорено 10 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2012 Там го няма. Отворени са само 21, 23, 80 и 443. Точно от онзи прозорец търсих начин да добавя порта но не знам защо не дава. -най-същественото е невидимо за очите- Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Nasko ot Plovdiv Отговорено 10 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2012 (Редактирано) Никаква грешка не ми дава. Просто не мога да си настроя DVR-а да ми е видим отвън. Проверих дали порта е отворен през canyouseeme.org и дава че е затворен. Редактирано 10 Януари, 2012 от Nasko ot Plovdiv -най-същественото е невидимо за очите- Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 10 Януари, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2012 това на снимките няма нищо общо с dvr-a това са услуги пуснати на микротик-а трябва да добавиш правило в ip/firewall/nat Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Nasko ot Plovdiv Отговорено 10 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2012 (Редактирано) Моля кажи ми кое какво да е: и какво действие да е: passtrough , redirection или dst-nat Редактирано 10 Януари, 2012 от Nasko ot Plovdiv -най-същественото е невидимо за очите- Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ushoplias Отговорено 10 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2012 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Nasko ot Plovdiv Отговорено 10 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2012 Много благодаря. -най-същественото е невидимо за очите- Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Nasko ot Plovdiv
искам да добавя порт 8000 към 2.9.7 а не мога
не знам защо е заключено
някой може ли да помогне
трябва ми за да осигуря канал към един DVR закачен на вътрешната мрежа, така че да се вижда отвън по всяко време
-най-същественото е невидимо за очите-
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
8 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване