jack82 Публикувано 8 Януари, 2012 Доклад Сподели Публикувано 8 Януари, 2012 (Редактирано) Търся да закупя една броика за лично ползване става дума за http:// стиим набивам адресите и тв то трагва по възможност по ефтинко Редактирано 8 Януари, 2012 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 19 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Януари, 2012 up Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 19 Януари, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Януари, 2012 От 01.15.2012 - При публикуване на постове като "UP","Уп", и т.н. - Темите ще бъдат заключвани или изтривани - По преценка на модераторите. При злоупотреба потребителите първо ще бъдат предупреждавани, а едва след това ако се наложи ще бъдат наказвани със забрана да публикуват/четат или други мерки! Модераторите ще преценят. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atv Отговорено 21 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2012 (Редактирано) Здравейте... Имам един IPSTB - Mag 250 Mini Цена150лв. Абсолютно елементарно се работи с него. Закачате му клавиатура и мишка и си въвеждате адреса .... save/ play Ако ви интересува ми звъннете на тел. 0876 030330 Алекс Редактирано 21 Януари, 2012 от atv Няма невъзможни неща !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 21 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2012 ако го не го бързаш другия месец го взимам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atv Отговорено 22 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Януари, 2012 OK Имам 2бр. Така че не е страшно. Няма невъзможни неща !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 6 Септември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Септември, 2012 все още търся стб Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts