Mile Отговорено 9 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2012 (Редактирано) Сложих 2 за ташак преди известно време към един 433AH. Не ми допадат и ще ги сменям, когато се затопли. едит: имат една добра страна: цената! Подхода като при ubnt. Наливаш при проблем бекъпа и ланаджиите сменят. Лоша страна: Иска много (ама много) усилия да нацелиш точния грамаж. Изработката им е кошмарна. Всъщност качеството на МТ бордовете деградира непрекъснато и едва ли би направило впечатление на ползващите ги, но е хубаво да се знае. какво да очакваш: Ако имаш нервите и елементарни познания за шум/сигнал и етк може да направиш линк да носи да кажем 90 / 30 с 2-3ms закъснение. Ако ги нямаш не ги пипай и с 10 метра тояга. Редактирано 9 Януари, 2012 от Mile Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 9 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2012 (Редактирано) мерси много миле за поста на какво растояние е това TCP ли е теста Редактирано 9 Януари, 2012 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 9 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2012 юзерски трафик + напън от udp bw test за по-достоверно е пуснат с размер 1400 и 800 размер на пакета. Реалено макс ми е влачил трафик от юзери 97 / 41 покрай нова година. Държа този пик един час. Естествено и дежурния 1% loss заедно с този трафик. Затова си направи ограничения за 90 / 30. Това е макса без loss и приемлив трафик за 30-40 юзера Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 9 Януари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2012 юзерски трафик + напън от udp bw test за по-достоверно е пуснат с размер 1400 и 800 размер на пакета. Реалено макс ми е влачил трафик от юзери 97 / 41 покрай нова година. Държа този пик един час. Естествено и дежурния 1% loss заедно с този трафик. Затова си направи ограничения за 90 / 30. Това е макса без loss и приемлив трафик за 30-40 юзера на какво ръстояние е линка и колко се вързва вътре - колко си там Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 9 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2012 2 x 3.3km (единия е 3.4 де) Кое да се връзва? 300 /300 270 / 270 .. нема никво значение. Важното е лагове да няма. Ако има по-добре да е по-ниска скороста, но и заккъснения да няма. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 22 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2012 (Редактирано) линка вече направен с RB711G-5HnD на 11 км от единиа краи е 1,1антена а от другиа 90 см 215мб удп но НЕ пропуща пакети пингаси е около 30мс уплоуд 170мб или 95/93 с малко лост 97мб торент на 4 мс същтиа линк беше с рокети, рокета ряпа да яде Редактирано 22 Март, 2012 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 22 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2012 Добре е уцелил си ги браво. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 22 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2012 Благодаря много на даниелски от форума който направи нъстроиките на борда прави 215 удп на 11 км Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 22 Март, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2012 11km с чинии roketdish 1 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 23 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2012 (Редактирано) 11 км txpower 15 Редактирано 23 Март, 2012 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 23 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2012 jack нямам никаква представа какво ти си представяш ^^ udp тест, лагове, нЪстройки... бантустана никога няма да спре да ме изумява Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 29 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2012 имам един малък проблем линка го направихме RB711GA-5HnD къто се зъкачи линка кара 215 мб викам си добре постои 15 тина минути правя удп тест показва 150 мб сигнала е -58/-59 сся 100/98 като рестартирам борда или смена канала или нещо го рачна направи 215 мб пак и като постои 10 тина 15 мин после правя пак тест показва 150 мб имал ли е някой подобен проблем Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 30 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2012 Пусни МЦС-овете ръчно и избери само последните високи, на които работи добре. Така ще си държи рейт-а постоянно. Това се прави на ап-то и стейшъна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 31 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2012 (Редактирано) те са от 0 до 7 нали на HT и да дам отметки на всичките и това го тествах не помогна NV2 и nstream са вклучени освен да изклуча nstream да оставя само NV2 то ето повече инфо Пусни МЦС-овете ръчно и избери само последните високи, на които работи добре. Така ще си държи рейт-а постоянно. Това се прави на ап-то и стейшъна. давами да избирам само от 0 до 7 как да го направя да се варже на MCS-15 Редактирано 30 Март, 2012 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 1 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 те са от 0 до 7 нали на HT и да дам отметки на всичките и това го тествах не помогна NV2 и nstream са вклучени освен да изклуча nstream да оставя само NV2 то ето повече инфо давами да избирам само от 0 до 7 как да го направя да се варже на MCS-15 Щом само до 7 ти дава значи си на 20Mhz лента …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване