smacker Отговорено 17 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2012 Малко късно се включвам де.... Все пак, тия нещо са сбъркали адреса. Хубаво, нека има поручвания от ЕС, нека пуснат интернет в селските райони с европари. Ама защо на готово да им предоставям всичко ?! При това го искат в ебем ти и форматите. Само дето не ме накараха да си купувам специализиран софтуер за да им ги рисувам нещата. Прикрепих им едно екселско файлче с информация в колко и къде в селата работя. Написах им една мандра заедно с ексела и ги пуснах да пасат. Според мен, не е нужно да им вършим работата на тия, особено след като са прибрали суманати пари. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 17 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2012 мани и за това са им платили... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 17 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2012 И ние не сме им пращали справка, дори отговор на писмото. Те не са държавен орган и ние нямаме задължение да се отчитаме пред тях, всичко е по желание и в тяхна услуга. Данните, които искат ги има в КРС, но те нямат достъп до тях, като са се облажили от проекта да отидат и да си свършат работата - вместо да пращат писма можеха да дойдат официално в офисите на всяка фирма и да получат исканата информация на живо. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
semestara Отговорено 17 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2012 Аз пък за 10 пъти по-малко пари ще направя проучване за пролетната умора. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване