sftt Публикувано 30 Декември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 30 Декември, 2011 Здравейте как да стане рутера опен врт с ип 192.168.0.х и клиент с ип 192.168.1.244 да се представи пред сървара с неговото реално ип а не това на рутера. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 30 Декември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 имаш пул с публични адреси и искаш да ги раздадеш на клиенти в мрежата зад рутера ? Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sftt Отговорено 30 Декември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 (Редактирано) имаш пул с публични адреси и искаш да ги раздадеш на клиенти в мрежата зад рутера ? да точно така но пула е на сървъра микротик Редактирано 30 Декември, 2011 от sftt Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 30 Декември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 да точно така но пула е на сървъра микротик 1 Вдигаш ап-то на ван-а на врт-то,спираш,дхцп/днсмак,маскирането.Тоест бриджваш влана с вана на врто-то и го ползваш само за пренос.Елементарно. 2 Вдигаш влани с адреси от пула на вана на врт-то и форвардваш/мапваш трафика към статични частни адреси в мрежата зад врт-то. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sftt Отговорено 30 Декември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 1 Вдигаш ап-то на ван-а на врт-то,спираш,дхцп/днсмак,маскирането.Тоест бриджваш влана с вана на врто-то и го ползваш само за пренос.Елементарно. 2 Вдигаш влани с адреси от пула на вана на врт-то и форвардваш/мапваш трафика към статични частни адреси в мрежата зад врт-то. 1 Вдигаш ап-то на ван-а на врт-то,спираш,дхцп/днсмак,маскирането.Тоест бриджваш влана с вана на врто-то и го ползваш само за пренос.Елементарно.---- тогава рутера блокирва 2 Вдигаш влани с адреси от пула на вана на врт-то и форвардваш/мапваш трафика към статични частни адреси в мрежата зад врт-то. пробвах но не става нищо ситуацията е същата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 31 Декември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2011 1 Вдигаш ап-то на ван-а на врт-то,спираш,дхцп/днсмак,маскирането.Тоест бриджваш влана с вана на врто-то и го ползваш само за пренос.Елементарно.---- тогава рутера блокирва 2 Вдигаш влани с адреси от пула на вана на врт-то и форвардваш/мапваш трафика към статични частни адреси в мрежата зад врт-то. пробвах но не става нищо ситуацията е същата Проблема е в теб,помисли къде може да грешиш и опитай отново Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sftt Отговорено 31 Декември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2011 Проблема е в теб,помисли къде може да грешиш и опитай отново И аз така си мислех но ...Нестава възможно ли е да е бъг в версията на openwrt-то понеже ползвам стара. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване