MiPSus Публикувано 29 Декември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 29 Декември, 2011 Въпроса ми е към работещите там членове на форума , както и към имащите информация от други колеги работещи там Та как аджеба се приемат там такива "спецялисти" като нас, за какво биват ( и биват ли) наети в развитите страни от алианса ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 29 Декември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2011 От мен съвет в Италия не идвай Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 29 Декември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2011 От мен съвет в Италия не идвай А ти верно там беше, и кво те измъчват там толкова ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 30 Декември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 е те днес по новините казаха , че италянците отварят пазара за българи.. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 30 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 Мен и за Гърция ми казаха, че е зле. А то като погледнеш реално на всякъде започна да става шит. Защо си решил да напускаш ако не е тайна. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 30 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 Иво, кво те прихвана? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 30 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 Ми тука кръжока му се вижда края. Редно е да поживеем в нормални донякаде общества. И аз се интересувам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
computer Отговорено 30 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 kолеги, какво се оплаквате ... то всички големи фирми дойдеха в БГ, вие сега се сетихте да ходите по чужбината За момента заплатите в ИТ-то са повече от добре на фона на ставащото по света и у нас - Б.Б. го каза преди време: "средната заплата в ИТ фирмите 7-8к лв/м " :-D Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 30 Декември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 ББ Диктаторчето нищо не отбира от реалност различна от тази в "тиквата" му на запад е шуробаджанащина и то голяма в по-добре платения сектор Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 30 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 kолеги, какво се оплаквате ... то всички големи фирми дойдеха в БГ, вие сега се сетихте да ходите по чужбината За момента заплатите в ИТ-то са повече от добре на фона на ставащото по света и у нас - Б.Б. го каза преди време: "средната заплата в ИТ фирмите 7-8к лв/м " :-D Вярно е че в повечето ИТ фирми заплатите са прилични, но чак пък 7-8К лева... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
computer Отговорено 30 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 Вярно е че в повечето ИТ фирми заплатите са прилични, но чак пък 7-8К лева... ааа, моля, моля само цитирам ББ - средните заплати 7-8к http://www.dnes.bg/o...ktora.115784,10 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 30 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 Да мойта е 15бона Какви 7-8 какви 5 лева? Той явно е искал да каже колко са му джобните на ден! Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 30 Декември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 Той ББ е цитирал годишна заплата след таксите Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 30 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 kолеги, какво се оплаквате ... то всички големи фирми дойдеха в БГ Дойдоха ... от пакистан и индия щото тука им е по-евтино. Примерно 7-8к лева не са това, което бяха преди 5 години. а тиквата е просто поредния експеримент на чалгализираните бантустанци. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 30 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Декември, 2011 Айде сега пък чалгата ти е виновна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване