nasko Публикувано 12 Декември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 12 Декември, 2011 http://interline.pl/modules/news/article.php?storyid=19 според показанията от измерванията маи нещата доста се разминават :mellow: КЪДЕ Е ИСТИНАТА?? 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 12 Декември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Декември, 2011 напълно възможно Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 12 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Декември, 2011 Истината е някъде там Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 12 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Декември, 2011 За толкова пари - толкова Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sftt Отговорено 12 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Декември, 2011 (Редактирано) ха ха ха това като го видях, вече съм абсолютно пълен противник на у..... .Никога не съм бил првърженик. Без значение колко примери е имало.По едно време си признавам малко се замислих да го изплозвам , но скептицизма в мен наделя.За това може би си мисля че съм бил прав за всичко казано за у..... (това е мое мнение) рекламата прави всичко .Другото мнение е уважено Редактирано 12 Декември, 2011 от sftt Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 13 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Декември, 2011 Всичко е възможно, макар, че е добре да се даде и друг, конкурентен тест на техниката - все пак това са само картинки и графики, които няма как да се докажат с гледане . Но дори да са верни, техниката си работи добре. При нас я ползваме само за клиенти (без гръбнаци), но не сме имали проблем с тях. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 14 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2011 Като гледам марката на техниката с която измерват, не бих се усъмнил в резултатите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 14 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2011 (Редактирано) дран дран за толкоз пари толкова рокета си кара 91 мб Редактирано 14 Декември, 2011 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 14 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2011 То това и с тп-линк от 30лв на 2.4 мога да ти го покажа. Има и други важни неща освен скорост. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nasko Отговорено 14 Декември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2011 рокета може и да кара ,ама в случая темата беше за мощността на устройствата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване