jordan_ruse Публикувано 6 Декември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 6 Декември, 2011 (Редактирано) продадено Редактирано 17 Март, 2012 от jordan_ruse Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 6 Декември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Декември, 2011 Къде ще го направиш този тест като дойде куриера (научи се да вкарваш картинките като хората с тези линкове е грозно) Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 6 Декември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Декември, 2011 аз лично искам да си получавам пратките до един определен офис в който сме приятелчета с чиляка който работи там. не е каквото да не съм пробвал разни неща там ). но ... ако човек знае какво продава ... не би трябвало да се притеснява от подобни неща. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 13 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2012 нова цена 45лв 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 14 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 14 Март, 2012 (Редактирано) Предлагам да отвориш капака, да изчеткаш и продухаш ако има прах и да направиш снимки отблизо на слънце + светкавица, фокус режим Macro. Да се виждат кондерите - маркировки и отгоре, да се видят трансформаторчетата вътре и т.н. 360 градуса изглед Като се види че всичко вътре е наред би трябвало да го купят. Редактирано 14 Март, 2012 от NetworkPro 1 - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 14 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Март, 2012 хмм NetworkPro, приемам "критиката" ти като съвет . Обаче .... на това захранване му е правена профилактика редовно, грижи за него са полагани и това че ми е личното захранване /поне още няколко дена/ би трябвало да означава нещо. Все пак се занимавам с електроника като цяло от 15години ..... и ако думата ми не означава нищо ... то по добре никой нищо да не купува от мен . За снимките .... не е казал някой че иска не съм му направил една фото сесия . Ако има такъв мераклия да го направи до края на седмицата, защото в противен случай лети към Варна в понеделник към колега от тук. Поздрави. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts