vivendi Публикувано 29 Ноември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 29 Ноември, 2011 Здравейте, Продавам следната антена: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- | 1. "Параболична АНТЕНА с решетъчен рефлектор 2.4GHz MS2424 - Чисто нова (никога не е използвана) | ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Към нея получавате и: 2 броя преходници от N-конектора към конектор за WIFI рутер, П-образни скоби за захващане за тръба. Конекторите и скобите са Чисто Нови и никога не са били ползвани" Повече информация за антената: http://anteni.net/images/ms2424m2.pdf ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Цена: 99 лева. Всички устройства можете да ги проверите в интернет за допълнителни характеристики. Тези от устройствата които съм обявил със * означава че имат забележка. За повече информация ми пишете на ЛС. Стоката може да се вземе от място или с доставка чрез куриерска фирма Еконт Експрес с наложен платеж. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 29 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Ноември, 2011 не че нещо ама тя и в магазина струва 99 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 29 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Ноември, 2011 не че нещо ама има и по-евтини и по-хубави нови Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivendi Отговорено 30 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Ноември, 2011 Не напразно съм писал че никога не е използвана. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts