Mupo neTkoB Публикувано 25 Ноември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 25 Ноември, 2011 Здравейте, надъхал съм се да си правя keyless entry за колата. трябва ми някакъв вид дистанционно (по-добре със скачащ код) което като се доближа до колата да предава сигнал и да активира реле (което ще отключва колата, когато се отдалеча може да се заключва (или не) също е важно и да не е много голямо, защото мисля да се закачи като ключодържател Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 25 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 25 Ноември, 2011 Това се води "tracking control" имай в предвид, че това ще лапа прекалено много батерията ако е "активно". Но мисля, че има такива който са на пасивен принцип т.е. в у-вото което е в теб няма батерия. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 25 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Ноември, 2011 нещо такова ми трябва, може и да е на пасивен принцип нвмам претенции, но дори и да е на активен то ще се сменя батерията по-често. от къде да купя такова, можеш ли да предложиш Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 25 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 25 Ноември, 2011 Ами нямам конкретна идея но на принципа на RFID мисля че работят пасивните. Мисля да поръчам от тук http://conel-bg.com/downloads/RFid_QuickGuide.pdf за друга цел. Може да ги запиташ дали не може да се направи за твоята цел. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 25 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Ноември, 2011 тъкмо такова гледах от тук, просто картата ми се струва голяма за ключодържател, но и самия четец няма къде да се закрепи (около дръжката) Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 26 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Ноември, 2011 мастер това за рфид-а което си качил е скъпо в нета има схеми който са много евтини 20-30 лв излизат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 26 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Ноември, 2011 Я дай да ги видим? Това е с картите там колко броя бяха..... Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 27 Ноември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2011 http://shop.teracom-bg.com/product/4/bezkontakten-kontroler-na-dostap-teralock-1-.html на тераком има доста решения , приспособяването е отделен въпрос. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 27 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2011 http://www.instructables.com/id/Arduino-RFID-Door-Lock/ ID-RFID чипа струва маса пари обаче той има евтин заместител Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване