kratunko Публикувано 20 Ноември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 20 Ноември, 2011 (Редактирано) Продадени! Редактирано 23 Ноември, 2011 от kratunko Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 20 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2011 Мисля си че параметрите които си дал не отговарят на истината. Това повече ми прилича на обикновен импулсен адаптер с махната външна кутийка. За информация ги дават да работят от 110-240 волта променливо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimo_tenev Отговорено 20 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2011 Дори и да са извадени от адаптери възможно е да работят на по ниско постояннотоково напрежение.. аз самия вземам импулсни адаптери от Петров електроника които си запалват от 60 V прав ток и си работят без проблем..така че ако колегата гарантира че палят от 30 V нагоре си заслужават.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 21 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2011 Може да палят без товар . Кой го грее това . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts