Юлиан Отговорено 11 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 11 Май, 2014 Да, благодаря! Но ползвам UM. Колкото и да е дървен. Въпреки и че имам съмнения за правилното отчитане на времето в ъптайм, но това е в друга тема. Идеята наистина е много добра с предложеното в първия линк и дано я усъвършенстват. Ще поразгледам и втората алтернатива. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valev Отговорено 14 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2014 Здравейте, Имам въпрос програмата работи добре качва картата но при принтирането не ми изписва целия код и пaрола. Защо! Благодаря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 15 Май, 2014 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2014 Здравейте, Имам въпрос програмата работи добре качва картата но при принтирането не ми изписва целия код и пaрола. Защо! Благодаря! какъв е принтера и зададената хартия? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Petrov_4113 Отговорено 10 Март, 2015 Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2015 Аз пък, се изнервих на вградения, куц UM и си направих уеб базиран софтуер, който освен че може всичко, което може усермана, се връзва към хотелския PMS софтуер, създава автоматично потребители - номера на стая и парола имената на госта. съответно при желание за платена услуга, сумата се начислява директно на сметката на госта в хотелската система. За принтирането на красиви ваучери, ползвам вградения тул на делфи-то "фастрепорт" - едитва се за секунди и става чудесно И най-важното - работи безпроблемно и не прецаква флаша на микротика. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване