Fibernet Публикувано 18 Ноември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 18 Ноември, 2011 (Редактирано) Купувам Routerboard 44G 4 port gigabit LAN card на ново ако знае некој каде ја има во БГ молам нека пише. Ако ја немаа оваа карта во БГ дали ја има routerboard RB44 4 lan 10/100 card??? Редактирано 18 Ноември, 2011 от pande2007 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 18 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 18 Ноември, 2011 Изглежда няма много останали бройки тъй като е End Of Life продукт. Вероятно защото не прекарва много мегабити. Може би ще можеш да внесеш с помощта на фирма посредник модела RB44GV ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 18 Ноември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Ноември, 2011 Изглежда няма много останали бройки тъй като е End Of Life продукт. Вероятно защото не прекарва много мегабити. това от къде си го измисли понеже имам и двете карти и си мъкнатколкото им пуснеш Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 18 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 18 Ноември, 2011 Не одобрявам израза "това от къде си го измисли". Тия титли "инженер" държавата не ги дава за нищо. Ограничението идва от PCI шината, както вече сме обсъждали във форума. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fibernet Отговорено 20 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2011 ако ја нема таа карт во бг молам ако има RB44 тоа е постар модел мегабитен е не е гигабитен ако мое да се најде кај вас молам пустете линк Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 20 Ноември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2011 дири рутерборд 493 по-лесно ще решиш проблема или това Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 27 Ноември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2011 http://soekris.eu/shop/lan_boards_en/ 4 10/100 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts