id Публикувано 15 Ноември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 15 Ноември, 2011 (Редактирано) Здравейте , искам да задам ограничение за Международния трафик за всеки потребител /10 mbit/s/. Маркирал съм всички бг мрежи , но не искам да задавам правило в Queues за всеки потребител по отделно , защото ще ми натовари много процесора. В момента за всеки потребител има отделно правило за "общо" ограничение , което е динамично. Задава го радиус сървъра. Моля ако някъде има обяснено нещо подобно да ме опътите . Благодаря предварително! Поздрави! Редактирано 15 Ноември, 2011 от id Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Tsunami Отговорено 15 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 15 Ноември, 2011 Първото което ми идва наум е PCQ queues. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 15 Ноември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Ноември, 2011 Queue tree + маркиране Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 id Отговорено 15 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Ноември, 2011 (Редактирано) да де , но ме притеснява ,че в Queue tree в packet mark мога да сложа или "клиентите" или "мрежите" , а на мен ми трябва да сложа и двете . нещо не може да ми се изясни Редактирано 15 Ноември, 2011 от id Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 16 Ноември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Ноември, 2011 че кой те спира да ги сложиш на различни маркировки http://wiki.mikrotik...ue_tree_shaping ето и упътването на Самуил (samyil) http://itservice-bg.net/?p=1184 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
id
Здравейте ,
искам да задам ограничение за Международния трафик за всеки потребител /10 mbit/s/.
Маркирал съм всички бг мрежи , но не искам да задавам правило в Queues за всеки потребител по отделно , защото ще ми натовари много процесора.
В момента за всеки потребител има отделно правило за "общо" ограничение , което е динамично. Задава го радиус сървъра.
Моля ако някъде има обяснено нещо подобно да ме опътите .
Благодаря предварително!
Поздрави!
Редактирано от idАдрес на коментара
Сподели в други сайтове
4 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване