master Публикувано 13 Ноември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 13 Ноември, 2011 Днеска се чудех какво ще стане ако имам бакъп да кажем от RB450G и се наложи да го сложа на някой друг примерно RB750. Дали би имало конфликти? Някой пробвал ли е ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 NetworkPro Отговорено 13 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Ноември, 2011 интерфейсите са разместени - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 master Отговорено 13 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Ноември, 2011 Да за интерфейсите може да се наложи да се "едитнат" но като цяло имам предвид. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 13 Ноември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Ноември, 2011 C Export става но имената на интерфейсите трябва да съвпадат потребителите трябва наново да се създават после Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
master
Днеска се чудех какво ще стане ако имам бакъп да кажем от RB450G и се наложи да го сложа на някой друг примерно RB750. Дали би имало конфликти? Някой пробвал ли е ?
Analog Audio™
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
3 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване