mitqnx Публикувано 3 Ноември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 3 Ноември, 2011 На 02.11.2011 около 21 часа реших да ровя за нещо в нета , да ама ЙОК.... После звъннах насам натам и от кухнята на близалките ме увериха че CMTS-те в София генерират нулев трафик , което аз си го обяснявам така . ЦЯЛА СОФИЯ БЕЗ НЕТ ОТ БЛЗОО. Току що проверих , все още няма , добре че са комшийските WIFI-та за да драсна това . До тук вече 4 часа . Модема е закачен даже си е взел и настройки и конфигурационен фаил , но интернет няма . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 3 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 3 Ноември, 2011 Много се радвам за тях. Сега ще загубят много хора което отдавна трябваше да се случи. За мен лично една от най НЕ коректните фирми. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitqnx Отговорено 3 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Ноември, 2011 аз на харизан кон зъбите няма да гледам Некоректна е подръжката , което не оправдава средствата които се влагат като компенсация Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 3 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 3 Ноември, 2011 те сите над 10к абоната са така. главата не знае каде са и краката 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 3 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 3 Ноември, 2011 Ако не си доволен - можеш да прекъснеш договора по тяхна вина заради тези спирания и липса на поддръжка - събираш им усройствата, носиш ги в офиса им и искаш документ че си ги върнал и че договора е прекратен по тяхна вина. Мен са ме гонили да ми дават поддръжка само и само да не се случи това и от тяхна страна бяха коректни последния път. Но само последния път. И това не беше в София. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване