lian Отговорено 8 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 8 Септември, 2014 Аз лично съм много доволен от интернета на Виваком, бавния интернет на Виваком зарежда по-пързо от колкото бързият на Глобул или Мтел. Дали МАX, ще пуснат разговори или ще си останат само на мобилен интернет? Очаква ли се други оператори да пуснат 4G мрежа, освен Мтел, които нещо опитаха, но какво стана? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milev5 Отговорено 3 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 3 Октомври, 2014 Аз също имам Вивакомски нет на с. Старо село обл. Русенска, Нета си е супер в сравнение на Глобул, който въобще не се връзва. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 4 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Октомври, 2014 Globul по принцип в северна България го няма. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 4 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Октомври, 2014 то глобул никъде го няма само в големите градове и то от скоро че взели нещо че се понапанали тази година Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 4 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Октомври, 2014 Да имат доста кусури особено за нета но като телефония ги предпочитам пред другите. Явно аз съм каръка, че вивакомската флашка ми работи само в ненатоварените часове. От съппорта им спряха да ми вдигат телефона. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 4 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Октомври, 2014 всички са тагедия след като минат мб тите става само за мониторинг Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonantov Отговорено 5 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Октомври, 2014 Аз от няколко години работя с модем на виваком. Пробвал съм различни модеми и се оказа че работят еднакво. До като имам бързи мегабайти скороста ми е от 1 до 2 мегабита. След това пада на 128к бита но ги държи стабилно. Не съм имал случай да са по малко или момент в който да няма нет. Далече съм от мисълта да ги хваля или рекламирам но само те работят в моя край. Другите два оператора хич ги няма. Учудвм се даже как работи. GSM клетката е на около 7км. и няма пряка видимост даже няколко баира има а аз съм в долина и въпреки всичко работи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 5 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Октомври, 2014 Oбиколи раьона с Cellmapper Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване