master Отговорено 5 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Септември, 2014 A от както видях, че вивата си карат и трафика към клетките с wifi просто съвсем ми паднаха в очите. Не казвам, че wifi тата са зле но все пак ми се струва не сериозно разни 60см чинии или схт та да карат трафика до клетките. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 5 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Септември, 2014 Те да не видят нещо от "малките" доставчици - побългариха се. В селата все още е рядкост да видиш 3G (централна БГ), ако все пак се закачиш 2 до 4 Mbps. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 5 Септември, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Септември, 2014 Те и спецялно обучение минаха от вивата на микротик Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 5 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Септември, 2014 то остана вивата да минат на 5 гхз то тогава тотално ще се смаже всичко с тия ради по 1-2 вата Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 5 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Септември, 2014 Аз за 1 седмица видях 10тина техни линка в различни населени места Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 5 Септември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Септември, 2014 A от както видях, че вивата си карат и трафика към клетките с wifi просто съвсем ми паднаха в очите. Не казвам, че wifi тата са зле но все пак ми се струва не сериозно разни 60см чинии или схт та да карат трафика до клетките. Вероятно всяка клетка е с по два линка. Едва ли ще рискуват спиране на услугата. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 5 Септември, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Септември, 2014 на дали от 1400 на 120 лева за трасе падат от страна по добре да си взимат убнт на 3 гхз плащат си честотата и си свиркат ама убнт е пръчка за управление Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 5 Септември, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Септември, 2014 MikroTik имат по-добра Layer2 транспортна схема със MPLS, fast path и други "кирии". Като падне линк - бързо да мята пакетите (фреймовете) по останалия работещ. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 5 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Септември, 2014 (Редактирано) На това което беше с SXT бяха големи клетки и над тях SXT то само едно, а другите им линкове бяха с 60см пасат антени и някакви радиа. Все си мисля, че можеше поне по един капак на антените да има. Редактирано 5 Септември, 2014 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cako Milev Отговорено 6 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Септември, 2014 От това което виждам,катерейки се постоянно по баирите е че и другите хубавци освен вивата и те прибягват до доста по-евтините решения с микротик,иначе наистина в малките села да кажем в Пазарджишко 3g си е все още мираж! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 6 Септември, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Септември, 2014 На това което беше с SXT бяха големи клетки и над тях SXT то само едно, а другите им линкове бяха с 60см пасат антени и някакви радиа. Все си мисля, че можеше поне по един капак на антените да има. Явно не си виждал изпълненията на maxtelecom Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 6 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Септември, 2014 Е те са с торбички на 60тката. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blagynchy Отговорено 7 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 7 Септември, 2014 ``маани го неговия моят е мтел`` как па само мтел бият в тия класации, бахти и рекламата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 7 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 7 Септември, 2014 Не знам в какво бият но за разговори според мен има много какво да направят. Ако не ми се налагаше да ги ползвам отдавна щях да ги сменя, а то какво остава за нет? Разбира се и трите оператора си имат + & - . Но май го обърнаха много през просо то. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 7 Септември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 7 Септември, 2014 Колкото по бият през просото, по-добре за нас . “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване