jordan_ruse Публикувано 29 Октомври, 2011 Доклад Сподели Публикувано 29 Октомври, 2011 Здравейте. От няколко дена ме мъчи един въпрос и понеже нямам нужната техника под ръка реших да попитам. Та за какво иде реч : всяко що годе модерно дъно има "pci express x16" слот на който се монтира видео карта. аз обаче имам вградена на дъното която върши чудесна работа за микротик. Въпроса ми е : на този слот може ли да се подкара LAN карта ??!? Цялата идея е да се освободи един PCI слот за още една mPCI wifi карта . Поздрави. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 29 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2011 Може. На х.16 слота, стават всички PCI Express карти. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 29 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2011 ммм прекрасно . благодаря за отговора !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 29 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2011 Възможно е да имаш и PCI Express x1 слот. Има лан карти за него които стават и за х16 слота. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 29 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2011 на дъното имам PCI 4 броя, PCIe x1 1брой и PCIe x16 1борй в момента ползвам само PCI слотовете, но искам да преместя 2 ЛАН карти на PCIe слотовете .... та и от там въпроса ми Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 29 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2011 е то трябва и да купиш PCI-E лан карти Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 29 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2011 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 29 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2011 На 29.10.2011 г. at 6:56, danielskiii написа: е то трябва и да купиш PCI-E лан карти Напротив, човека първо пита. Сега като знае може да купи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icco Отговорено 30 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Октомври, 2011 Грабвай някоя интелска направо работеща на х4/х8 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 30 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Октомври, 2011 Повече трафик ли трябва да мине или има нужда от повече антени с малко трафик. www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване