DD-WRT Отговорено 10 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Ноември, 2011 хареса ми аватара Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DD-WRT Отговорено 10 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Ноември, 2011 Какъв е шанса до го оправи ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DD-WRT Отговорено 10 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Ноември, 2011 някаква процедура с TFTP няма ли да стане Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DD-WRT Отговорено 10 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Ноември, 2011 Това ще помогне ли Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 10 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Ноември, 2011 (Редактирано) Ако използваш тоя файл, съществува вероятност върху U-Boot да се презапишат някакви неща които да не проработят след това и възможността за спасяване ще е ограничена. (Качване на U-Boot с програматор на чипа и качване на фирмуер през Serial/TTL + TFTP?) Хазарт е но поне от евтин рутер има тръпка. Редактирано 10 Ноември, 2011 от NetworkPro - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DD-WRT Отговорено 10 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Ноември, 2011 Качване през TFTP в описаната по-горе процедура ще стане ли ? Ще ми препоръчате ли някаква успешна процедура под TFTP ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DD-WRT Отговорено 10 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Ноември, 2011 Имам в предвид това Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 10 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Ноември, 2011 Не намирам начин без Serial/TTL за да укажеш ръчно на U-Boot да търси TFTP. Сори. Може да пробваш руската ролетка която ти предлагам а ние останалите гледаме сеира Иначе в купувам/продавам има тема за "убиец" на рутери който е опитен и има възможността да направи нещо. А ти като каза че сега е бъгав, ресетва ли го към дефолт ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DD-WRT Отговорено 10 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Ноември, 2011 Ако имате в предвид дали съм го ресетнал след флаша - ресетнах го Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DD-WRT Отговорено 10 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Ноември, 2011 Това, че не намирате инфо, че става е нормално, защото за този рутер в интернет "има" тонове информация Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stefanchuchkov Отговорено 10 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Ноември, 2011 Един съвет от мен, няма смисъл да му се притесняваш, дори и да го оправиш най-вероятно няма да работи като чисто нов ТП-линк, ще ти бъгва интернета и т.н. п.п. Спами по-малко не през 1 мин. да постваш различни отговори Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DD-WRT Отговорено 11 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Ноември, 2011 От Тенда споменаха да запояване по платката, явно е нещо подобно на това в dd-wrt форума. Там пише, че е използвал модифициран USB кабел. Въпросът ми е: Как да си направя такъв ? Благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DD-WRT Отговорено 12 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Ноември, 2011 Описание на схемата: взимам USB от нокиа 5310 и по режа там, където е краят за телефон. Стърчащите жички ги свързвам с устърклема към жичките, които ще запоя към платката на Тендата. Връзката през клемата ще е спойката във дд-врт. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DD-WRT Отговорено 13 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Ноември, 2011 drytek router tools може ли да помогне ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване