jack82 Публикувано 25 Октомври, 2011 Доклад Сподели Публикувано 25 Октомври, 2011 дайте идея как да го изградя този линк трябват ми 200 мб еднопосочно сега линка е с рокети м5 и кара 85-90 и се виждат на -51 но трафика нестига Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 25 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2011 як борд и sr71 или р52Hn Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 25 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2011 май няма да е борд а двоядрен змей щото са 150-200 клиента Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 25 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2011 (Редактирано) Пробва ли с още един комлект Rocket и суич с агрегиране на портовете Редактирано 25 Октомври, 2011 от px1 www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 26 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2011 2 борда RB711G-5HnD (картите им са вградени), 1 каса бира време докато ги подкараш и проблема е решен. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 26 Октомври, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2011 2 борда RB711G-5HnD (картите им са вградени), 1 каса бира време докато ги подкараш и проблема е решен. Дали ще стане така ?! Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 26 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2011 (Редактирано) демек искаш да кажеш бонт с рокети и 150-170мб и това е по принцип и толкова е достатачно Редактирано 26 Октомври, 2011 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 26 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2011 2 борда RB711G-5HnD (картите им са вградени), 1 каса бира време докато ги подкараш и проблема е решен. А колега като предлагаш този варянт да ли си го пробвал.Дай някакви резултати от тези бордове в реални условия. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tmacbg Отговорено 26 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2011 аз с RB435G + r52hn на всяка карта по 2 сателитки 1.20 и 1.40 на 37 км успях да прекарам чист TCP 190 (bwtest.exe) . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 26 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2011 абе незнам кво прекарвате. от толко прекарване гледам колеги си бутат трафика с 40мс нонстоп... се едно не бутат по 10-20км, а от друг континент. 711G бута преко сили и клизма 90/90. Пинговете са в космоса. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 26 Октомври, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2011 То е написано какво прекарват.Основно тестове. 150-200 клиента ще праят + ~150 M трафик (+ ~20К пакета). Тия дето са писали с какво ще ги прекарат,ако ги прекарат някога,да ми се обадят и ще ги почерпя лично. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 27 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2011 аз с RB435G + r52hn на всяка карта по 2 сателитки 1.20 и 1.40 на 37 км успях да прекарам чист TCP 190 (bwtest.exe) . Там някъде е максимума на N, ако е двупосочно горе-долу 115/115Mbps. Миле горе писа колко изкарва 711G-то, с 400MHz CPU, толкова. Ако искаш да е по-сигурно вземи ALIX - 100% достатъчна мощност за такива скорости, но трябва да използваш и двата му LAN-а (2d2) за да оползотвориш максимално скоростта. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 27 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2011 (Редактирано) Колега, ако не е тайна какви скорости пускаш на клиент? Питам защото не ми се връзва бройката със скоростта. Ако пишеш графика на линка постни да поумуваме. Редактирано 27 Октомври, 2011 от Tsunami Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 27 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2011 оф значи сега линка е с един рокет м5 вечер дигат 70 мб 30мс пинг. 200 клиента зад рутера са 450Г и мисля че рутера умира на тест прави 74 мб тцп и цпу 100 процента теста е правен в 4 сутрента кога няма никой клиентите са натнати и мисля да сменям рутера с пц Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 27 Октомври, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2011 не се научихте да не правите тестове до устройствата за пренос закачи компютри в двата края и тогава тествай генерирането на пакети изяжда процесора на рутера който освен това трябва да изчисли и къде да ги прати че и да им получи инфото за грешки Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване