Mupo neTkoB Отговорено 29 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2011 някакъв Рутерборд с антена за партера, който ще служи и за рутер и хотспот сървър за всички други АП-та. потърси в Купува-Продава има 2-ра употреба и ще я направиш с доста по-малко пари цялата мрежа и лесна за менажиране и ъпдейтване/ъпгрейдване Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 29 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2011 Аз също съм от Варна, ако закъсаш за "акъл" по време на изпълнението може да се свържеш с мен, ще го направя и аз срещу заплащане - 2 бири в края на работния ден ако опънеш кабелите и сложиш ап-тата и пуснеш един микротик (било то на компютър или на РБ) съм готов отдалечено да го настроя (срещу никакво заплащане ) Браво Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване