NetworkPro Публикувано 23 Октомври, 2011 Доклад Сподели Публикувано 23 Октомври, 2011 (Редактирано) Не ми се вярва че суичовете на неомонтана забиват повече от другите или че се окисляват от влагата повече от другите? Това с влагата би трябвало да може да се компнсира със нещо като контактен спрей Philips. Във форума Mile ги нарежда от време на време, какви проблеми конкретнo сте имали? Благодаря. Редактирано 23 Октомври, 2011 от NetworkPro - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 23 Октомври, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2011 "контактен спрей" какво имаш предвид има спрейове за покритие създаващи изолационен филм но контактен Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 23 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2011 Има в предвид, почистващите окис и мазнини спрейове, с които да се напръскат гнездата за RJ-45 конектори. А спрея си се казва точно така, както го е написал. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 23 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2011 Не само гнездата а цялата платка и краката на чиповете, и тях ги "яде" влагата но само на много стари устройства който са мокрени съм го виждал. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icco Отговорено 23 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2011 Всеки един който е мокрен рано или късно изгнива Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 23 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2011 (Редактирано) Не вярвам защото съм пробвал но съм ги сушил на топла струя въздух и/или слънце. Но веднъж като тръгне корозия по крака на чипове - ако са тънички - може да се отпише. Въпроса е да не тръгва. Но темата е за неомонтата и за това че техните суичове "стават" дори повече от другите? Редактирано 23 Октомври, 2011 от NetworkPro - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 23 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2011 Мен пък ми се вярва да забиват повече от тези на DS Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 23 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2011 DS ? и защо ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 23 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2011 https://www.digitalsol.net/ но само суичовете им и дигитата, другото е боза. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 23 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2011 (Редактирано) А на digitalsol RRCP поддържат ли ? Редактирано 23 Октомври, 2011 от NetworkPro - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 24 Октомври, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2011 А на digitalsol RRCP поддържат ли ? чипа е 8309G няма как да стане, от доста време и ние ползваме суичове от DS, галваничното разделяне на всеки порт също ми харесва. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
roker88 Отговорено 25 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2011 Въпроса ми е ще слагам в един квартал неомонтата суча и искам чрез управлението да гася порта на клиентите като не плащат че много често имам кражби от там и искам да попитам като сменя суичовете да очаквам ли големи проблеми от неомонтанските някой има ли опит с тях да сподели снение Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 25 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2011 Ще гасиш порт ако имаш там пико на суича иначе.. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 25 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2011 а с програма за RRCP контрол ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 25 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2011 а защо не им даваш нет с защита по мак или ПППОЕ ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване