Xristov Публикувано 19 Октомври, 2011 Доклад Сподели Публикувано 19 Октомври, 2011 Търся да купя TP-LINK рутер с поддръжка на N стандарт. За предпочитане да е със сменяеми антени, но ако цената ме устройва може и да не се сменят. Давам от 25 до 40 лв в зависимост от модела. Моля оферти на лично. По - късно ще допълня информацията с предпочитани модели. Ако продавача е от Русе или Силистра - още по - добре Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 19 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 19 Октомври, 2011 Е то за 40 лв. можеш да си вземеш чисто нов със сваляеми антени (WR741ND). “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xristov Отговорено 19 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Октомври, 2011 Съгласен съм, но на скоро взех WR1043ND за 50 лв. Така, че ако някой е склонен да се раздели с рутера си за половината или за малко над половината от цената - веднага съм насреща. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shizo Отговорено 21 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Октомври, 2011 Sorry za offtopic-a , на WR1043ND може ли да се ползва USBто за NAS server ако му набодеш външен хард ? С оригиналния си тplink firm Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 21 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Октомври, 2011 По-скоро да http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR1043ND#spec разбира се ако е 2.5 инчов харддиск който иска да се захранва от две USB букси - може да се наложи някакво решение за захранване външно. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts