Хаяско Публикувано 17 Октомври, 2011 Доклад Сподели Публикувано 17 Октомври, 2011 (Редактирано) 12 бройки от .... https://www.digitals...mcc6as2ffoa72b0 По 9 лева бройката А и ми се намира една макара медна с въже MGS- 90лв. За връски на ЛС Редактирано 17 Октомври, 2011 от Хаяско Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Октомври, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Октомври, 2011 слуич правопис малко не знаеш ли ? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Хаяско Отговорено 17 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Октомври, 2011 ММм на всеки се случва да сгреши Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lestat Отговорено 18 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 18 Октомври, 2011 Абе не знам MGS да произвеждат какъвто и да е меден ФТП / УТП, но щом си казал... А цената, на макарите с трос на МГС... толкова струва в магазина с фактура, ако трябва да съм искрен, но ти си знаеш. Успех. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts