potrebitell Публикувано 11 Октомври, 2011 Доклад Сподели Публикувано 11 Октомври, 2011 имам антена 2.4 ghz 15 db някои ще ми помогне ли със свързването. мислех си да я свържа към чиния или просто да я сложа до прозореца но незнам какво ми трябва каква букса и т.н. някои ще ми помогне ли Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 11 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2011 Ако си постнеш собствена тема и се представиш малко по-културно от "потребителл" поне ще дразниш по-малко дали ще ти помогнем е отделен въпрос. Дай снимка на това което имаш та да видим кое с каква букса и т.н. ще се свърже. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 13 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2011 някой модератор да разкара тези мнения. Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване