Администратор Велин Отговорено 10 Януари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2011 би трябвало да стане точно от сервисес с оторизиране само на определена ИП мрежа или адрес Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 11 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Януари, 2011 При мен от сервисес не се получава. :-\ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 11 Януари, 2011 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Януари, 2011 блокирай порт 5678 на tcp и udp Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 12 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2011 Пак не става. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 12 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2011 що не дадеш на някой достъп до въпросния рутер да ти го настрои това за да стане и да не оспамваме темата Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 12 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2011 Дай поща. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 12 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2011 лс Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 22 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2011 Добре де защо просто не ползваш там ква опция беше Discovery ли кво беше аз така съм го направил и съм ограничил пинговете до микротика и тва е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 22 Февруари, 2011 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2011 Добре де защо просто не ползваш там ква опция беше Discovery ли кво беше аз така съм го направил и съм ограничил пинговете до микротика и тва е защото може да зададеш група която да ги вижда Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване