Администратор 111111 Отговорено 19 Октомври, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Октомври, 2011 А отностно почерпката на 11111 ,да те уведомя мултимедия отдавна съм изхвърлил от там така ,че каде са ми кебапчетата! трябва до Б18 да ги изчистите тея недоразумения Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 19 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 19 Октомври, 2011 Дам... явно в някои населени места, годината е още 1996. Пак добре че не са взривили /за сега/ стълба на колегата... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 19 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 19 Октомври, 2011 (Редактирано) тхис ис спартаааааа Темата за кражбата е сериозна, но направо се привих от смях от коментарите на Миле.... милооост. Редактирано 19 Октомври, 2011 от Networker “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 20 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Октомври, 2011 Тъй тъй се карате, я кажете кой пък успя да изрисува със спрей всяка съборетина и табела по пътя за Годеч : " Нов Интернет за Годеч - 20 лв." Не че ще стана абонат,ама ми е интересно,кой подкопава устойте на местните Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Plarol Отговорено 20 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Октомври, 2011 Тъй тъй се карате, я кажете кой пък успя да изрисува със спрей всяка съборетина и табела по пътя за Годеч : " Нов Интернет за Годеч - 20 лв." Барабар и чешмата до "Балач" Но това е за няма нищо по хубаво от лошото време Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Filiokey Отговорено 20 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Октомври, 2011 (Редактирано) Колега 25 лева е цената ,грешно си прочел Предполагам някои доволен клиент го е направил! Редактирано 20 Октомври, 2011 от Filiokey Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 20 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Октомври, 2011 Колега 25 лева е цената ,грешно си прочел Предполагам някои доволен клиент го е направил! Верно е и аз го познавам (ако не си си сменил доставчика де , все пак ти требе нет ) ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Plarol Отговорено 26 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2011 В 02,20 релейката "замина" барабар с половината стълб няма нищо по хубаво от лошото време Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 26 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2011 "Глад мори добитъка.." При нас в 11:00 сутринта от покрива на двуетажна къща в едно село са ни крали двете антени и борда .... нищо не ме учудва вече . Желязо в храстите си е направо подарък за някой. Цигани или конкуренция все тая. Съжалявам за случилото се . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване