Intel Отговорено 3 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 3 Октомври, 2011 интересно ми е как стои въпроса и с метеорологичното време сняг, дъжд ... Все едно имаш Булсат антена, като го позатрупа снега и тичаш с метличката , за да имаш нет, а за дъжда не съм имал проблеми. Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 3 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 3 Октомври, 2011 Снега е гаден, но пък с наглевател, реле и picoip болката минава. Едно време беше гадно защото се ползваше proxy на самия продайдер, и често правеше проблеми. Хората ще си хванат големите вериги бензиностанции и разни други такива дето не са в урбанизираните райони .... и ги боли фара за нас Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 4 Октомври, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Октомври, 2011 Хората ще си хванат големите вериги бензиностанции и разни други такива дето не са в урбанизираните райони .... и ги боли фара за нас че те бензиностанциите го имат това от бая годинки за платежните терминали и май са насочени на 9 градуса запад или около Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 5 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 5 Октомври, 2011 Това голямото синьото тумбестото би трябвало да им е сателитния "модем" но било offline каза бензинджийката. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 5 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 5 Октомври, 2011 услугата произхожда от този оператор http://www.broadsat.com/tooway/ където условията и цените са по-добри . ползвал съм тази услуга преди 5 години а съществува от 10. който не иска да се занимава с виваком да се обърне към Broadsat. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Intel Отговорено 5 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 5 Октомври, 2011 Моето оборудване е DIRECWAY на Hughes свалено от употреба преди 7 години . Цените бяха доста високи по онова време. Като моето оборудване се продава все още от Видеомакс-а. Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
orpheus Отговорено 19 Януари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 19 Януари, 2012 До колкото знам услугата само се продава от vivacom и се инсталира от техни хора. И наистина има FAP http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/internet_svyrzanost/tooway Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване