selianina Публикувано 19 Септември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 19 Септември, 2011 (Редактирано) Имам 2 бр.433AHПродадени на колега от форума. -единия има следния проблем:. изпищява че зарежда софтуера но лампичките на лан портовете светят и от време на време премигват но когато го закача към кабел светла порта но не може да се влезе в микротика. -другия има следния проблем:микротика изпищява само един път ПОЕ порта свети постоянно а другите два само когато закача кабел към тях.Продадени на колега от форума. Имам 1 бр. 411-Продадени на колега от форума. -Проблема е следния: При токов удар изгоряха два елемента на платката изпушиха директно от захранването на борда. Имам 2 бр. 112-Продадени на колега от форума -Проблема при двата е следния: При пускане на захранване не светят и двата рутерборда( преди време си работяха явно от стоене нещо им е станало) Цена по договаряне ,някой ако има нужда от тях да пише едно ЛС. Редактирано 19 Септември, 2011 от Selianina Поздрави, Деян Димитров Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 19 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 19 Септември, 2011 Последните два - От стоене не може да се прецакат Не вярвам толкова бързо да им изсъхнат кондензатори. Данеби да ги пробваш с грешно захранване? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 19 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 19 Септември, 2011 (Редактирано) Имаш ЛС. Колегата би трябвало да ти се е обадил преди малко. Редактирано 19 Септември, 2011 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
selianina Отговорено 19 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Септември, 2011 Последните два - От стоене не може да се прецакат Не вярвам толкова бързо да им изсъхнат кондензатори. Данеби да ги пробваш с грешно захранване? Ами да ти кажа мисля че работеха те от една година висят в нас при другите неща като не ги ползвам. Поздрави, Деян Димитров Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts