Администратор Велин Отговорено 14 Септември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Септември, 2011 Пробвах и смених кабела пак така а е ново от релоуд-а сега ще го пратя да видим какво му е дано ми признаят гаранцията че ..... всички устройства са така явно са дефектни, ако е само едно не се занимавай с глупости сложи си му суич, куриерите ще ти струват по - скъпо. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 14 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 14 Септември, 2011 Ема той оправили си кабела ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 14 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Септември, 2011 Да смених кабела . Еми не ми се занимава с куриери ама как така ново от кашона и не ибава не може така . Разбирам аз да съм виновен като са дефектни да не ги продават Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 14 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 14 Септември, 2011 (Редактирано) Еми може, колега та преди 1-2 години беше купил доста нанота и едното беше с дефектен адаптер ( прекъсваше на няколко дена ) и от магазина се изненадаха как така.. да сме го били пратили щели да го сменят - то куриера излиза 2-3 пъти по-скъп За това първо се тества в офиса и после на ибекта. Редактирано 14 Септември, 2011 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване