PcTuninG™ Публикувано 13 Септември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 13 Септември, 2011 (Редактирано) Става дума за изграждане на Wi-Fi точка във магазин ама е голям Универсален се води от едно време пробвах със UBNT UniFi 802.11n MIMO Access Point но лана му не иска да прати на повече от 10 м а мен това не ме устройва какво бихте ми препоръчали да сложа за да има покритие . То е една голяма зала разделена на клетки с дограма Редактирано 13 Септември, 2011 от PcTuninG™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Асен Нейков Отговорено 13 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 (Редактирано) http://www.ubnt.com/unifi С това AP скоро правихме един стар комунистически хотел, където обикновените TP-LINKове губиха всякакъв сигнал зад 1-2 стени, а UniFi-то се справяше доста добре. Убеден съм, че обхвата му е повече от десетина метра и то зад стени или през етажни плочи. Редактирано 13 Септември, 2011 от asensp Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 13 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 Колега обхвата е добре Кабела му идва много има ток ама лана се губи иначе с 4-5 метра кабел си работи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 13 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 С какъв кабел го караш? Спазваш ли подреждането на чифтовете? В краен случай сложи до него един реалентек суич. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 13 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 Кабела е винаги сеамакс чиста мед да спазвам 5-6 + и 7-8 - и не ще чисто ново от кутията е едното с 5-6 м кабел работи ама това с 10-12 не за суича съм го мислел ама защо като трия да си върви Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 13 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 (Редактирано) Еми нямам идея точно с това не съм го ползвал по простата причина, че не виждам никакъв смисъл от това у-во. Колко квадрата е тоя магазин и само една зала ли е ? Нещо си в грешка лана ти е 1-2, 3-6! А захранването 4-5 + 7-8 - Редактирано 13 Септември, 2011 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 13 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 Еми тои е на 2 етажа и приземен на всеки етаж има по едно уни - големи са поне по 300 кв ако не и повече ама с дограми ражделени на първия се справя добре ама от първия до втория кабела става много и само свети а лан няма . Аз за това питам някаква алтернатива нещо друго да препоръчате да сложа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 13 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 Да видях объркал съм се то на самото пое пише по кой пин какво върви Ама не е от това Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stefanchuchkov Отговорено 13 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 Пробвай с друг кабел. На мен ми се е случвало напълно изрядни букси да не работят и с прекримпване да заспива. Пробвай кабела с тестер! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 13 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 Ако става въпрос за FTP SeaMax сме го пускали с 2 суича от всяка страна на 200м Кабела е железен. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 13 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 ubnt unifi- имам на трасета по 80м лан кабел от релоуд-а или сеамакс винаги си работи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 13 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 Пробвах и смених кабела пак така а е ново от релоуд-а сега ще го пратя да видим какво му е дано ми признаят гаранцията че ..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 14 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 14 Септември, 2011 Ако става въпрос за FTP SeaMax сме го пускали с 2 суича от всяка страна на 200м Кабела е железен. За алуминиеви и медни FTP кабели бях чувал но железни? Това в кръга на шегата но си е за бисерите .Успех с ремонта на устройството! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 14 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 14 Септември, 2011 E да си от Габрово и да не пуснеш шега - няма как Дори се забави Между другото бъзикаш се ти ама има и железен. На колегата един приятел му прати няколко кашона обаче става само проволка дори е супер за това .. За лан над 30м не върви нормано. Марка - няма , черен на цвят. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Асен Нейков Отговорено 14 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 14 Септември, 2011 При мен на 70 метра помеднено ftp работи безгрешно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване