Fibernet Публикувано 10 Септември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 10 Септември, 2011 Купувам 8 портови сучови да не бидат на неомонтана само една порта за уплоад него да бидат обични нешто слично на Tp-link 8 Port по можност да бидат голи. се работи за бројка од 50-100 свича за Македонија зависи од квалитетот. Кој има нека ме побара и еве и мој скајп: pande2007 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 10 Септември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Септември, 2011 защо не ти харесват на неомонтана ? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fibernet Отговорено 11 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Септември, 2011 Не ме харесват засто имаат само 1 уплоад порта а во мојата лан мрежа имам повече тплинк, тенда обични свичове кој досега воопшто не се рестартоване додека на неомонта повече се блокираат ги имам пробано. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 11 Септември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Септември, 2011 https://www.digitalsol.net/productbg.php?R=6&SR=21&p=685&SESID=rthjlep42i4mcc6as2ffoa72b0 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 12 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Септември, 2011 Последните определено са по-добрия избор! Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts